Småhuses funktion og sikkerhed - Kursus i de to nye småhusanvisninger

Småhuse - styrke og stabilitet.

Småhuse - styrke og stabilitet.

På dette kursus får du et overblik over, hvordan man opfylder de funktions- og sikkerhedsmæssige krav til småhuse i henhold til Bygningsreglementet BR10.
Med småhuse mener vi fritliggende og helt eller delvist sammenbyggede enfamiliehuse i indtil to etager.

SBi-anvisning 189, ’Småhuse’ og SBi-anvisning 186, Småhuses stabilitet’ har været særdeles udbredt og anvendt i byggebranchen, siden de blev udgivet i hhv. 1999 og 1995. Til erstatning for disse populære anvisninger udgiver SBi en serie af nye anvisninger om projektering og udførelse af småhuse.

Nogle af de første anvisninger i den nye serie er ’Småhuses indretning og funktion’ og ’Småhuses styrke og stabilitet’, som begge udkom i efteråret 2015. På kurset gennemgår forfatterne de to nye småhusanvisninger, hvorved vi kommer omkring emner som indretning, lydisolering, brandsikring og bærende konstruktioner.

Kurset henvender sig både til byggeriets projekterende og udførende parter.

 

Tilmeld dig kommende kurser
Vi forventer at kurset afholdes igen i efteråret 2016. Hvis du vil have besked, når de nye datoer ligger klar, så skriv venligst til os på kurser@sbi.aau.dk.

 

Pris
4.300 kr. ekskl. moms. SBi-anvisning 253 ’Småhuses indretning og funktion’ samt SBi-anvisning 254 ’Småhuses styrke og stabilitet’ udleveres på kurset.

 

 Lone Sigbrand underviser på kurset "Småhuses funktion og sikkerhed". De to nye anvisninger om småhuse uddeles på kurset.  Foto: Jørgen True

Lone Sigbrand er en af underviserne. På kurset uddeles de to helt nye anvisninger om småhuse. Foto: Jørgen True. 

 

 

For spørgsmål om kurset, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk

 

Sidst opdateret 11. februar 2016