Bygningsreglement 2015 - Kurset som giver dig det store overblik

Dette kursus er en unik mulighed for at få Bygningsreglementet forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved Bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning 258.
SBi-anvisning 258 om BR15 udleveres på kurset.

SBi-anvisning 258 om BR15 udleveres på kurset.

Kurset afholdes hos SBi, Aalborg Universitet i København

Kurset afholdes hos SBi, Aalborg Universitet i København

På dette kursus kan du få early bird rabat, hvis du tilmelder dig inden den dato, der er angivet under tilmeldingslinket.

På dette kursus kan du få early bird rabat, hvis du tilmelder dig inden den dato, der er angivet under tilmeldingslinket.

Har du brug for et bredt kendskab til Bygningsreglementet?

Og kunne du også godt tænke dig at få svar på dine spørgsmål vedr. de enkelte bestemmelser i reglementet?

Så skal du melde dig til dette kursus, hvor vi har sat alle eksperterne i Bygningsreglementet på programmet.

Det handler ikke kun om ændringerne i BR15, men om hele Bygningsreglementet, som gennem en årrække er blevet stadig mere funktionsbaseret.

Kurset er en unik mulighed for at få Bygningsreglementet forklaret og uddybet af en stribe af de eksperter, som har rådgivet myndighederne ved Bygningsreglementets tilblivelse og skrevet den tilhørende SBi-anvisning 258, som udkom i januar 2016.

Målet med kurset er at give et samlet overblik over Bygningsreglement 2015 og en forståelse af, at reglementet gennem de senere år er blevet stadig mere funktionsbaseret. Det øger frihedsgraderne i det enkelte byggeprojekt, men giver samtidig byggeriets parter nye udfordringer med hensyn til selv at finde de rigtige løsninger. Det er også baggrunden for SBi-anvisning 258, der uddyber og giver hjælp til overholdelse af reglementets bestemmelser.

På kurset møder du de fleste af SBi-anvisningens forfattere, som på skift gennemgår de enkelte kapitler af reglementet og anvisningen.

Tidligere var kurset et endagskursus, men deltagerne syntes, at tiden var for knap. Det har vi lyttet til, og derfor strækker kurset sig nu over to dage. 


Tilmeld dig det kommende kursus

   Kurset afholdes hos SBi, Aalborg Universitet København,
   A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
   begge dage kl. 09.00-16.00. 

- Early bird rabat: Hvis du tilmelder dig senest den 31. december 2016,

giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Pris

7.800 kr. ekskl. moms.
Med i prisen er SBi-anvisning 258 om Bygningsreglementet, BR15.

 

Ernst Jan de Place Hansen (tv.) og Søren Ginnerup underviser på et tidligere SBi-kursus om BR10

Ernst Jan de Place Hansen (tv) og Søren Ginnerup er blandt underviserne på kurset, hvor du får det store overblik over Bygningsreglementet.

 

For spørgsmål om kurset, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk

Sidst opdateret 03. november 2016