Bygningers energibehov og Be15 - Kursus om Bygningsreglementets kapitel 7 og om beregningsprogrammet

Få Bygningsreglementets energibestemmelser forklaret og lær at bruge programmet Be15 til at eftervise, at reglerne er overholdt.
På dette kursus kan du få early bird rabat, hvis du tilmelder dig inden den dato, der er angivet under tilmeldingslinket.

På dette kursus kan du få early bird rabat, hvis du tilmelder dig inden den dato, der er angivet under tilmeldingslinket.

Dette kursus er målrettet mod dem, som arbejder med eftervisning af bygningers energibehov i henhold til Bygningsreglementet.

På kurset får du en grundig gennemgang af Bygningsreglementets kapitel 7 om energiforbrug og dele af kapitel 8 om installationer. Vi kommer ind på reglerne i det nye BR15, som trådte i kraft 1. januar 2016 med overgangsperiode frem til 30. juni 2016.

Den seneste version af SBi-anvisning 213 med beregningsprogrammet Be15 gennemgås, og der gives eksempler på energirammeberegninger og eftervisning af disse. Som deltager får du mulighed for at anvende programmet på to forskellige bygningstyper.

Be15 er udviklet af SBi, og på kurset vil du blive undervist af to af landets førende eksperter i programmet: Seniorforsker Kim Wittchen og seniorforsker Kirsten Engelund Thomsen, som begge til daglig arbejder med forskning og myndighedsrådgivning vedr. regler for bygningers energiforbrug.

  

KET underviser på Be10-kurser
Seniorforsker Kirsten Engelund Thomsen underviser på SBi-kursus om bygningers energibehov. (Foto: Jørgen True)
Tilmeld dig kommende kurser

Kurset afholdes hos SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV, kl. 9.00-16.00

- Early bird rabat: Tilmeld dig senest den 2. oktober 2016, så giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Pris

4.300 kr. ekskl. moms.

 

Deltagere på Be10-kursus
Deltagere på tidligere SBi-kursus om bygningers energibehov. (Foto: Jørgen True)

 

For spørgsmål om kurset, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk

 

Sidst opdateret 17. august 2016