Bygningers energibehov og Be15 - Kursus om Bygningsreglementets kapitel 7 og om beregningsprogrammet

Få Bygningsreglementets energibestemmelser forklaret og lær at bruge programmet Be15 til at eftervise, at reglerne er overholdt.

KET underviser på Be10-kurser
Seniorforsker Kirsten Engelund Thomsen underviser på SBi-kursus om bygningers energibehov. (Foto: Jørgen True)

Dette kursus er målrettet mod dem, som arbejder med eftervisning af bygningers energibehov i henhold til Bygningsreglementet.

På kurset får du en grundig gennemgang af Bygningsreglementets kapitel 7 om energiforbrug og dele af kapitel 8 om installationer. Vi kommer ind på reglerne i det nye BR15, som trådte i kraft 1. januar 2016 med overgangsperiode frem til 30. juni 2016.

Den seneste version af SBi-anvisning 213 med beregningsprogrammet Be15 gennemgås, og der gives eksempler på energirammeberegninger og eftervisning af disse. Som deltager får du mulighed for at anvende programmet på to forskellige bygningstyper.

Be15 er udviklet af SBi, og på kurset vil du blive undervist af to af landets førende eksperter i programmet: Seniorforsker Kim Wittchen og seniorforsker Kirsten Engelund Thomsen, som begge til daglig arbejder med forskning og myndighedsrådgivning vedr. regler for bygningers energiforbrug.

  

Tilmeld dig kommende kurser
Skriv til kurser@sbi.aau.dk så vender vi tilbage med besked om, hvornår næste kursus afholdes.

 

Pris
4.300 kr. ekskl. moms.

Deltagere på Be10-kursus
Deltagere på tidligere SBi-kursus om bygningers energibehov. (Foto: Jørgen True)

 

For spørgsmål om kurset, tilmelding m.m. kontakt venligst kursussekretær Birgitte Christiansen på tlf. 99 40 23 21 eller skriv til kurser@sbi.aau.dk

 

Sidst opdateret 28. april 2016